Ντόναλντ Τραμπ: ο νέος ένοικος του Λευκού Οίκου, ο νέος πλανητάρχης, ο νικητής των αμερικανικών εκλογών.Μπορεί να μην είχε τις πολιτικές περγαμηνές της Χίλαρι Κλίντον, ούτε την αίγλη του προκατόχου του Μπαράκ Ομπάμα όμως παίρνει στα χέρια του την τύχη των ΗΠΑ. Είναι από σήμερα ο 45ος πρόεδρος της χώρας.

Στην ελαττωματική και σκάρτη κοινωνία όπου ζούμε υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που παραμερίζουν το «εγώ» τους, για να είναι καλοί με τους άλλους. Άνθρωποι εξυπηρετικοί, παραχωρητικοί, με μια διαρκή τάση να προσφέρουν χωρίς να ζητούν ανταλλάγματα. Δεν τους επηρεάζει η εκμετάλλευση που πιθανόν να δέχονται από κάποιους ενίοτε. Τρομάζουν στην ιδέα της άρνησης μην τυχόν και δυσαρεστήσουν όσους έχουν πλάι τους.

Ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού βρίσκεται σήμερα σε εξάγωνο με τον Κρόνο και κάποιες αποφάσεις μπορούν να παρθούν κατάλληλα, με σταθερότητα και πιο ξεκάθαρα! Η μέρα ευνοεί τις συμφωνίες αλλά και τις επικοινωνίες κάθε είδους! Τα ζώδια που ευνοούνται είναι οι εκπρόσωποι του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) και της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) που έχουν γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο.

Και ποιος δεν έχει ακούσει για τον Μύθο του Αισώπου όπου η χελώνα νίκησε σε αγώνα δρόμου τον λαγό. Τι συμβαίνει όμως στην πραγματικότητα; Αλήθεια ή μύθος;

Πατήστε στο παρακάτω link και δείτε την... μονομαχία!


https://www.facebook.com/jordanyeohfitness/videos/1300125146678463/

Περισσότερα Άρθρα...

IMG 6320

manolea

nikou

vr auto

mauroeidis

pap squaerr

notos market