Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 29/11

Τεχνολογία
Typography

Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω βρίσκεται σήμερα σε τετράγωνο με τον Ουρανό, δημιουργώντας απρόοπτα περιστατικά που ανατρέπουν τα ερωτικά αλλά και τα οικονομικά μας. Ξαφνικά καβγαδάκια και εκρήξεις εγωισμού, θα σκορπίσουν την ένταση γύρω μας! Παράλληλα η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη, μας παρακινεί να γυρίσουμε μία νέα σελίδα κάνοντας αλλαγές στη ζωή μας!

Κριός

Απόφυγε να ανακυκλώνεις παλιά γεγονότα που έχουν γίνει. Αυτό σταματάει και την πορεία που έχει το ταίρι σου για την σχέση και δεν το αφήνει να εκφραστεί όπως θέλει.

Ταύρος

Φρόντισε σήμερα να κρατήσεις χαμηλούς τόνους σε συζητήσεις που θα κάνεις με τον ταίρι σου για να αποφύγεις αντιπαραθέσεις μαζί του.

Δίδυμος

Σήμερα μπορείς να κάνεις συζήτηση με το ταίρι σου και να του δώσεις να καταλάβει πως βλέπεις εσύ μερικά πράγματα στην σχέση γιατί ακόμη δεν του έχεις πει τι είναι αυτό ακριβώς που ζητάς.

Καρκίνος

Απόφυγε σήμερα να κάνεις παράπονα στο ταίρι σου γιατί και εκείνο την τελευταία περίοδο είναι αρκετά φορτισμένο με άλλες καταστάσεις που έχει. Φρόντισε να περάσεις όσο καλύτερα μπορείς.

Λέων

Υπάρχουν κάποια προβλήματα στην σχέση σου που σε αγχώνουν αρκετά. Σε βεβαιώνω ότι έχεις όλα τα φόντα για να τα ξεπεράσεις με τον καλύτερο τρόπο.

Παρθένος

Έχεις ξεκαθαρίσει μέσα σου τι θέλεις και τι ζητάς. Η σχέση σου πηγαίνει καλά αλλά για να πάει καλύτερα φρόντισε όλα αυτά που θέλεις να τα πεις και στο ταίρι σου.

Ζυγός

Το κλίμα στην σχέση σου είναι πολύ καλό και θέλεις να κάνεις και άλλα για να ευχαριστήσεις το ταίρι σου. Αυτό που χρειάζεται είναι να φροντίσεις να εξωτερικεύεσαι περισσότερο.

Σκορπιός

Ο Άρης από τον Υδροχόο σε κάνει μερικές φορές να λες λόγια στο ταίρι σου που το στεναχωρούν. Φρόντισε να αλλάξεις τακτική για να μην έχεις αντιπαραθέσεις μαζί του.

Τοξότης

Σήμερα στην σχέση σου θα επικρατεί ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα. Για να διατηρηθεί αυτό το κλίμα φρόντισε να μην μιλήσεις καθόλου στο ταίρι σου για καταστάσεις που έχουν περάσει.

Αιγόκερως

Σήμερα μπορείς να κάνεις μια αναδρομή και να δεις που ήταν η σχέση σου και τι έχεις καταφέρει εσύ και το ταίρι σου. Νομίζω ότι βρίσκεσαι σε πολύ καλό σημείο για να φτάσεις στην ευτυχία.

Υδροχόος

Η σχέση σου είναι σε πολύ καλό σημείο και θα έχεις και την απόλυτη ειλικρίνεια από το ταίρι σου. Μπορείς να κάνεις τις προτάσεις σου και σου εγγυώμαι ότι θα περάσεις πολύ καλά.

Ιχθύς

Σήμερα θα νιώσεις έντονα την ανάγκη να εξωτερικεύσεις την αγάπη σου και τον έρωτα σου στο ταίρι σου. Μην διστάζεις καθόλου εκφράσου ελεύθερα και θα δεις ότι όλα θα είναι πολύ καλά.

Pin It

anthotopos

tsimpoukas banner

IMG 6320

manolea

nikou

vr auto

mauroeidis

pap squaerr

notos market