Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 28/11

Τεχνολογία
Typography

Η εβδομάδα ξεκινά με μαχητική αλλά και ανταγωνιστική διάθεση, δεν θα λείψουν όμως τα κέρδη, τόσο τα συναισθηματικά όσο και τα υλικά! Οι ευνοημένοι της ημέρας θα σταθούν τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) και τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες) του 2ου δεκαημέρου.

Κριός

Την σημερινή ημέρα θα έχεις μεγάλη αισιοδοξία σε θέματα που αφορούν σχέσεις σε όλα τα επίπεδα. Σήμερα ευνοείσαι να ξεκαθαρίσεις πολλά θέματα που μπορεί να σε προβληματίζουν στην σχέση σου.

Ταύρος

Σήμερα μπορείς να πεις ξεκάθαρα τις απόψεις σου στο ταίρι σου για κάποια πράγματα που θέλεις να πραγματοποιηθούν στην σχέση σου ώστε να περνάτε καλύτερα και οι δύο.

Δίδυμος

Ο Ερμής από τον Τοξότη θα σου στρώσει έτσι τις καταστάσεις ώστε να κάνεις την σχέση σου ιδανική. Αν ακόμη δεν έχεις ταίρι ο Ερμής θα σε ευνοήσει για να κάνεις την γνωριμία που θέλεις.

Καρκίνος

Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω θα σε προικίσει με πολύ ερωτισμό και θα θέλεις να περνάς καλά στην σχέση σου. Το ταίρι σου είναι έτοιμο να ακούσει τις προτάσεις σου. Και αν ακόμη δεν υπάρχει ταίρι δεν νομίζω αυτή την ευνοϊκή περίοδο και με την εύνοια της Αφροδίτης να κάτσεις γιατί θα έχεις απίστευτες εξελίξεις.

Λέων

Σήμερα θα καταπλήξεις το ταίρι σου και θα περάσετε πολύ καλά μαζί. Η καλή σου διάθεση και η καλή επικοινωνία θα σε κάνουν να έρθεις περισσότερο κοντά στο ταίρι σου.

Παρθένος

Από σήμερα που το πλανητικό σκηνικό αλλάζει μπορείς να κάνεις και εσύ κάποιες αλλαγές στην σχέση σου ώστε να ικανοποιηθεί το ταίρι σου αλλά το σημαντικότερο να περνάς καλά εσύ

Ζυγός

Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω να σε ευνοεί θα δεις πολλές καταστάσεις στην σχέση σου να αλλάζουν προς το καλύτερο. Και αν συνεχίζει να σε ακολουθεί η μοναξιά αυτή την περίοδο αυτή η κατάσταση θα αλλάξει γιατί θα κάνεις πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Σκορπιός

Σήμερα φρόντισε να αποφορτιστείς από το άγχος που μπορεί να έχεις από άλλες δραστηριότητες και μετά να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου. Αν δεν μπορεί να γίνει αυτό τότε άφησε τες για άλλη μέρα.

Τοξότης

Ο Ερμής στο ζώδιο σου θα αυξήσει την επικοινωνία σου με το ταίρι σου και θα θέλεις να τακτοποιήσεις πολλά θέματα στην σχέση που μπορεί να μην σου αρέσουν.

Αιγόκερως

Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου θα σου φτιάξει την διάθεση και θα θέλεις να κάνεις πολλές συζητήσεις με το ταίρι σου για να διώξεις μακριά καταστάσεις που σε στεναχωρούν στην σχέση σου.

Υδροχόος

Σήμερα θα έχεις πολύ γοητεία και ρομαντισμό που θα καταπλήξουν. Θα έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου και θα περάσεις πολύ καλά.

Ιχθύς

Σήμερα θα μπορείς να κάνεις πάρα πολλά για την σχέση σου για να γίνει τέλεια αλλά και να δώσεις και όλα αυτά που μπορεί να λείπουν από το ταίρι σου.

Pin It

anthotopos

tsimpoukas banner

IMG 6320

manolea

nikou

vr auto

mauroeidis

pap squaerr

notos market