Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 25/11

Τεχνολογία
Typography

Μία σημαντική ημέρα του Νοέμβρη έρχεται για να μας βοηθήσει να ξεφύγουμε από τα συνηθισμένα κάνοντας την προσωπική μας ανατροπή! Η Αφροδίτη βρίσκεται σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και το πάθος της κατάκτησης είναι έντονο. Παράλληλα ο Δίας από το Ζυγό βρίσκεται σε τετράγωνο τόσο με την Αφροδίτη, όσο και με τον Πλούτωνα... Τι σημαίνουν όλα αυτά; Μέσα από δύσκολα και πιεστικά περιστατικά, υπάρχουν ευκαιρίες πλούτου και έρωτα!

Κριός

Το περιβάλλον σου προβάλλει αγάπη και υποστήριξη σε εσένα. Κάποιες καταστάσεις που μπορεί να σε προβληματίζουν σε άλλους τομείς μην προσπαθήσεις να τις επωμιστείς όλες εσύ. Μίλησε με το ταίρι σου θα έχεις την απόλυτη συμπαράσταση του.

Ταύρος

Νέες γνωριμίες σε χαροποιούν αρκετά. Ο Άρης από τον Υδροχόο σε κάνει και λες μερικές φορές λόγια στο ταίρι σου που δεν θα έπρεπε. Φρόντισε να ηρεμήσεις και να βρεις την αιτία για το ποιος φταίει στην πραγματικότητα.

Δίδυμος

Βάλε τάξη στα πράγματα και φρόντισε μέσα από μία ήρεμη συζήτηση να δημιουργήσεις τις απαραίτητες ισορροπίες. Με την σχέση σου δεν θα έχεις ιδιαίτερα προβλήματα. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για θέματα που αφορούν το μέλλον.

Καρκίνος

Θέματα που σε προβλημάτιζαν με κάποια προβλήματα που είχες με το ταίρι σου και την σχέση σου τώρα θα βρουν λύσεις που θα σε ικανοποιήσουν πολύ. Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω δίνει τις καλύτερες επιρροές της σε εσένα που ακόμη δεν έχεις ταίρι για να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.

Λέων

Με τον Άρη που είναι στον Υδροχόο η φαντασία και η έμπνευσή σου βρίσκονται σε εξαιρετικά επίπεδα. Ο ερωτισμός σου αλλά και η καλή σου διάθεση θα σε κάνουν να έρθεις περισσότερο κοντά στο ταίρι σου και να μιλήσετε για την πορεία της σχέσης σας.

Παρθένος

Νέα ώθηση παίρνει κάποιο φιλικό σου ζήτημα και οι καταστάσεις σε οικογενειακό επίπεδο εξομαλύνονται. Φρόντισε σήμερα να έχεις συγκεκριμένο πλάνο στο μυαλό σου σε ότι αφορά την σχέση σου. Μην πελαγοδρομήσεις με άλλες υποθέσεις και βάλεις σε σκέψεις και το ταίρι σου.

Ζυγός

Στην σχέση σου θα μπορέσεις να τα πας ακόμη καλύτερα αν εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου και βγάλεις τον ερωτισμό που έχεις αρκετό μέσα σου. Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω σε ευνοεί να γίνουν οι καταστάσεις ιδανικές.

Σκορπιός

Ο Άρης από τον Υδροχόο θα σου δώσει όλα τα εφόδια που χρειάζεσαι ώστε να μπορέσεις να πετύχεις όλα αυτά που θέλεις. Στην σχέση σου δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα αλλά τώρα που ο Άρης είναι στον Υδροχόο πρόσεξε τα νεύρα σου για να μην έχεις αντιθέσεις με το ταίρι σου.

Τοξότης

Στην σχέση σου δεν θα έχεις ιδιαίτερα προβλήματα και θα μπορέσεις με το ταίρι σου να κάνεις κάποιο πλάνο για το μέλλον που θα σε ικανοποιήσει αρκετά. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι ο Ερμής στο ζώδιο σου αυξάνει την επικοινωνία σου οπότε επιδίωξε να κάνεις μια καινούργια γνωριμία.

Αιγόκερως

Κάποια επένδυση του παρελθόντος ξεχασμένη από καιρό σε απασχολεί. Απόφυγε σήμερα να κινηθείς με παρορμητισμό στην σχέση σου γιατί το ταίρι σου έχει να σου πει σημαντικά θέματα που πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή.

Υδροχόος

Ενώ κάποιες υποχρεώσεις σου χαλάνε τη διάθεση κάποιες ευχάριστες συναναστροφές την επαναφέρουν σε ισορροπία. Ο Άρης στο ζώδιο σου αυξάνει τον ερωτισμό σου στα ύψη. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις πλανητικές όψεις που σε ευνοούν ώστε να κάνεις χαρούμενο το ταίρι σου.

Ιχθύς

Μπορείς να μιλήσεις σήμερα με το ταίρι σου για κάποια θέματα που αφορούν το παρελθόν αλλά εσένα σε ενοχλούν ακόμη. Να ξέρεις ότι μετά την συζήτηση θα μπορέσεις να ηρεμήσεις ψυχικά.

Pin It

anthotopos

tsimpoukas banner

IMG 6320

manolea

nikou

vr auto

mauroeidis

pap squaerr

notos market