ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τη σημερινή ημέρα ο Άρης από το ζώδιο του Υδροχόου βρίσκεται σε αρμονία με τον Κρόνο και δίνει τη δυνατότητα υλοποίησης σχεδίων και στόχων. H μέρα έχει ενδιαφέρον και δυναμισμό. Η διάθεσή μας θα είναι χαρούμενη. Ιδιαίτερα ευνοημένοι σήμερα τα ζώδια της φωτιάς και του αέρα.

Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα είμαστε χαλαροί και δημιουργικοί και χαιρόμαστε τη ζωή. Οι τέχνες μας συναρπάζουν, η μουσική μας αγγίζει και η διαίσθησή μας είναι στο ζενίθ. Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Δία κάνουμε τα πάντα για να ικανοποιήσουμε τις εμμονές μας.

Κριός

Τα επαγγελματικά σου θα σε απασχολήσουν περισσότερο σήμερα. Συνήθως είσαι αισιόδοξος και δραστήριος στα αισθηματικά, αλλά σήμερα σε έχει πάρει από κάτω και η απογοήτευση θα είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπό σου. Έρχονται καλύτερες μέρες.

Ταύρος

Το τρίγωνο Άρη- Δία κι η είσοδος του Ερμή στον Αιγόκερω σε γεμίζουν χαρά και όρεξη να σχεδιάσεις ένα ταξίδι για τις ημέρες των γιορτών. Οι αδέσμευτοι θα έχουν ανεβασμένη διάθεση και μπορεί να κάνουν μια όμορφη γνωριμία.

Δίδυμοι

Η σημερινή μέρα θα είναι άκρως ερωτική για τους Διδύμους. Θα είστε ιδιαίτερα επικοινωνιακοί και θα η σεξουαλικότητά σας θα βρίσκεται στα ύψη. Ένα πρόσωπο απ’ το παρελθόν σας ίσως εμφανιστεί αλλιώς θα περάσετε μια ερωτική ημέρα με το ταίρι σας.

Καρκίνος

Ο Ερμής εισέρχεται στον Αιγόκερω και φέρνει αλλαγές στη ζωή σου. Θέματα σχετικά με το κοινό σας μέλλον με το σύντροφό σου θα έρθουν στο προσκήνιο ίσως και συζητήσεις για ένα μελλοντικό γάμο.

Λέων

Ο Άρης απέναντι από το ζώδιό σου συναντά τον Δία σε μια όψη τριγώνου, βοηθά να εκφράσεις ό,τι νιώθεις, να γίνεις πιο εξωστρεφής και διεκδικητικός προς τον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει. Ένα ρομαντικό βράδυ σε περιμένει.

Παρθένος

Ένα ερωτικό διάστημα ξεκινά για εσάς από σήμερα γεμάτο αισιοδοξία. Η αυτοπεποίθησή σου είναι φανερή και θα έχεις ανταπόκριση από αυτόν που σου αρέσει. Νέες ευκαιρίες έρχονται για τους αδέσμευτους.

Ζυγός

Το τρίγωνο του Άρη από τον Υδροχόο με τον Δία από το ζώδιό σου υπόσχεται να γνωρίσεις ένα σημαντικό άτομο αυτές τις μέρες που ίσως να αποτελεί και το μελλοντικό σου ταίρι. Βγες απόψε, διασκέδασε κι έχε τα μάτια σου ανοιχτά.

Σκορπιός

Με τον Ερμής στο ζώδιο του Αιγόκερου, η επικοινωνία είναι στα ύψη. Η μέρα είναι ιδανική για διασκέδαση και νέες γνωριμίες. Μια εκδρομούλα με το ταίρι σας ή με φίλους είναι στα σκαριά.

Τοξότης

Σήμερα γίνεσαι δημοφιλής, επικοινωνιακός και εξωστρεφής. Νέα άτομα μπαίνουν στη ζωή σου με τα οποία θα έχετε κοινά ενδιαφέροντα. Ίσως με ένα από αυτά να προκύψει και κάτι ερωτικό. Η οργάνωση μια εξόρμησης είναι στο μυαλό σας.

Αιγόκερως

Ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιό σου τη σημερινή μέρα κι η επικοινωνία και ο ερωτισμός είναι μέσα σου. Σκέφτεσαι έντονα κάποιο πρόσωπο και σήμερα μπορείς να εκφράσεις καλύτερα από ποτέ τα συναισθήματά σου. Διεκδίκησέ το με το μοναδικό σου τρόπο.

Υδροχόος

Το τρίγωνο του Άρη από το ζώδιό σου με τον Δία από τον Ζυγό σου δημιουργεί χαρούμενη διάθεση και όρεξη για εξόδους με φίλους. Σκέφτεστε να προγραμματίσετε μια εκδρομή για τα Χριστούγεννα και η διάθεσή σας φτιάχνει.

Ιχθείς

Σήμερα το τρίγωνο του Άρη με το Δία ίσως σε κάνει να θυμηθείς ένα πρόσωπο από το παρελθόν. Αν θέλεις να επανασυνδεθείτε οπλίσου με θάρρος και τόλμησέ το. Συζητήσεις για το μέλλον των ερωτικών σας έχετε οι δεσμευμένοι.

Η τελευταία μέρα του μήνα, έχει λίγο απατηλό χαρακτήρα ... Μπορεί να θέλουμε να ξεγελάσουμε και στην προσπάθειά μας να ξεγλιστρήσουμε δυσάρεστες καταστάσεις, να πέσουμε εμείς στην παγίδα ψεύτικων επιλογών! Ας δείξουμε λοιπόν μεγάλη προσοχή στην εντύπωση που δίνουμε αλλά και παίρνουμε από τους ανθρώπους γύρω μας.

Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω βρίσκεται σήμερα σε τετράγωνο με τον Ουρανό, δημιουργώντας απρόοπτα περιστατικά που ανατρέπουν τα ερωτικά αλλά και τα οικονομικά μας. Ξαφνικά καβγαδάκια και εκρήξεις εγωισμού, θα σκορπίσουν την ένταση γύρω μας! Παράλληλα η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη, μας παρακινεί να γυρίσουμε μία νέα σελίδα κάνοντας αλλαγές στη ζωή μας!

Το 38% γυναικών και 46,7% ανδρών συνευρέθηκαν ερωτικά με σύντροφο πολύ νωρίτερα, λόγω οικειότητας μέσω Facebook - Σχεδόν ένας στους δύο χρήστες (ποσοστό 45,6%) παραδέχεται ότι φλερτάρει στο Facebook, με σκοπό το σεξ.

Η εβδομάδα ξεκινά με μαχητική αλλά και ανταγωνιστική διάθεση, δεν θα λείψουν όμως τα κέρδη, τόσο τα συναισθηματικά όσο και τα υλικά! Οι ευνοημένοι της ημέρας θα σταθούν τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) και τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες) του 2ου δεκαημέρου.

Ντόναλντ Τραμπ: ο νέος ένοικος του Λευκού Οίκου, ο νέος πλανητάρχης, ο νικητής των αμερικανικών εκλογών.Μπορεί να μην είχε τις πολιτικές περγαμηνές της Χίλαρι Κλίντον, ούτε την αίγλη του προκατόχου του Μπαράκ Ομπάμα όμως παίρνει στα χέρια του την τύχη των ΗΠΑ. Είναι από σήμερα ο 45ος πρόεδρος της χώρας.

Στην ελαττωματική και σκάρτη κοινωνία όπου ζούμε υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που παραμερίζουν το «εγώ» τους, για να είναι καλοί με τους άλλους. Άνθρωποι εξυπηρετικοί, παραχωρητικοί, με μια διαρκή τάση να προσφέρουν χωρίς να ζητούν ανταλλάγματα. Δεν τους επηρεάζει η εκμετάλλευση που πιθανόν να δέχονται από κάποιους ενίοτε. Τρομάζουν στην ιδέα της άρνησης μην τυχόν και δυσαρεστήσουν όσους έχουν πλάι τους.

Ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού βρίσκεται σήμερα σε εξάγωνο με τον Κρόνο και κάποιες αποφάσεις μπορούν να παρθούν κατάλληλα, με σταθερότητα και πιο ξεκάθαρα! Η μέρα ευνοεί τις συμφωνίες αλλά και τις επικοινωνίες κάθε είδους! Τα ζώδια που ευνοούνται είναι οι εκπρόσωποι του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) και της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) που έχουν γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο.

Και ποιος δεν έχει ακούσει για τον Μύθο του Αισώπου όπου η χελώνα νίκησε σε αγώνα δρόμου τον λαγό. Τι συμβαίνει όμως στην πραγματικότητα; Αλήθεια ή μύθος;

Πατήστε στο παρακάτω link και δείτε την... μονομαχία!


https://www.facebook.com/jordanyeohfitness/videos/1300125146678463/

Ένα ευχάριστο τηλεφώνημα, μία συνάντηση – ευκαιρία, μία πρόταση ή ακόμα και η δυνατότητα για ένα πολύ ευχάριστο ταξίδι, κάνουν το ξεκίνημα της εβδομάδας να είναι θετικό, τυχερό και αρκετά χαρούμενο! Οι δυνατότητες ανανέωσης είναι πολλές για όλα τα ζώδια....

Η Αφροδίτη από τον Σκορπιό σήμερα σχηματίζει την όψη εξαγώνου με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και η μέρα χαρακτηρίζεται από πληθωρικότητα στον έρωτα αλλά και στο χρήμα! Οι συνθήκες είναι ιδανικές για να εκδηλώσουμε και να ικανοποιήσουμε τις βαθύτερες ανάγκες μας. Τα ζώδια που ευνοούνται είναι οι εκπρόσωποι της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι).

Η επόμενη γενιά του iPhone έρχεται το Σεπτέμβριο. Η ανακοίνωση για το νέο μοντέλο ενδέχεται να γίνει στις 12 Σεπτεμβρίου και η διάθεσή του θα ξεκινήσει νωρίτερα κι από τις 25 του μήνα.

Η αποκάλυψη για το κενό ασφαλείας και η λύση. Με αυτό τον τρόπο μπορούν οι χρήστες iPhone να αποτρέψουν τους χάκερ

Οι χρήστες των iPhone μπορούν τώρα να προστατευτούν από τους χάκερ σύμφωνα με την εταιρεία-κολοσσό.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο για να λαμβάνετε όλα τα τελευταία νέα στο e-mail σας!