Το 3 στα 3 έκανε η γυναικεία ομάδα βόλλεϋ του Μεσσηνιακού στην Α2 κατηγορία (1ος όμιλος) δείχνοντας και εντός αγωνιστικών χώρων την πολύ καλή δουλειά που γίνεται και που βαδίζει στα βήματα της... παράδοσης στο άθλημα που έχει η περιοχή μας.

Στο ματς με το Ρέθυμνο οι αθλήτριες πήραν εκτός έδρας τη νίκη με 3-0 σετ (7-25. 6-25 και 16-25) αποδεικνύοντας στην πράξη και τη μεγάλη διαφορά δυναμικότητας. Στην επιστροφή όπως σημείωσαν χαρακτηριστικά σε ανάρτησή τους η αγωνιστική αποστολή ολοκληρώθηκε. Στην φωτογραφία με τον παράγοντα της ομάδας Χρήστο Ζερίτη λίγο πριν την επιστροφή.

Όλη η Ελλάδα ψάχνει να ανακαλύψει ποιος είναι ο υπερτυχερός που κέρδισε περισσότερα από 13,8 εκατομμύρια ευρώ στην αποψινή κλήρωση του Τζόκερ, καθώς και σε ποιο πρακτορείο ΟΠΑΠ κατατέθηκε το "πολύτιμο" δελτίο.

Δεν ανέδειξε νικητή η πρώτη κατηγορία του Τζόκερ της Κυριακής. Νέο Τζακ Ποτ αναμένεται να προκαλέσει νέο πανικό στους παίκτες του Τζόκερ, καθώς οι τυχεροί της πρώτης κατηγορίας της επόμενης κλήρωσης θα μοιραστούν περισσότερα από 13.500.000 ευρώ.

Το τυχερό παιχνίδι του ΟΠΑΠ δεν ανέδειξε κάποιον τυχερό στην προηγούμενη κλήρωση της Κυριακής με αποτέλεσμα να σημειωθεί το 15ο κατά σειρά τζακ ποτ δίνοντας παράλληλα την δυνατότητα οι παίκτες να διεκδικήσουν το ιλλιγιώδες αυτό ποσό

Περισσότερα Άρθρα...

IMG 6320

manolea

nikou

vr auto

mauroeidis

pap squaerr

notos market