Μυστήριο καλύπτει την άγρια δολοφονία της 35χρονης. Τα στοιχεία του ιατροδικαστή

Μεσσηνία
Typography

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η δολοφονία της 35χρονης μητέρας από τους Γαργαλιάνους, καθώς ακόμα οι έρευνες της Αστυνομίας βρίσκονται στο σκοτάδι, παρά τις εντατικές έρευνες που συνεχίσθηκαν καθόλο το Σαββατοκύριακο.

Σήμερα το μεσημέρι στις 12 έχει προγραμματισθεί η κηδεία της άτυχης 35χρονης, στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρα στη Μεταμόρφωση του δήμου Πύλου –Νέστορος, το οποίο είναι το χωριό καταγωγής της.

Τα τηλέφωνα

Χθες ο ιατροδικαστής Κορίνθου Νίκος Κωτακίδης, ολοκλήρωσε τη νεκροψία - νεκροτομή και ενημέρωσε την Αστυνομία για τα ευρήματά του, τα οποία αφορούν τον τύπο του όπλου με το οποίο πυροβολήθηκε η άτυχη γυναίκα, την απόσταση βολής, τη θέση που βρισκόταν ο δράστης όταν πυροβόλησε, καθώς και άλλα στοιχεία που θα βοηθήσουν την έρευνα της Αστυνομίας στη λύση του μυστηρίου.

Τις έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας συνδράμουν και στελέχη της Διεύθυνσης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, ενώ ήδη έχει ζητηθεί η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου τόσο της ίδιας, όσο και προσώπων στο κοντινό της περιβάλλον.

Στα εργαστήρια

Η 35χρονη, που πέρυσι την πρωτοχρονιά έγινε είδηση στα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, καθώς γέννησε το πρώτο παιδί του 2016, το πρωί της Παρασκευής βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της, έχοντας πυροβοληθεί στο κεφάλι. Το αυτοκίνητο εντοπίσθηκε σε παράδρομο – αγροτικό δρόμο κοντά στη Λεύκη Γαργαλιάνων. Από το δε σπίτι της είχε φύγει από το προηγούμενο απόγευμα. Αυτός ήταν κι ένας από τους λόγους για την πολύωρη κατάθεση και τις εξηγήσεις που ζητήθηκαν από τον 55χρονο σύζυγό της, ο οποίος ήταν ο τελευταίος που την είδε ζωντανή και ο πρώτος που την βρήκε νεκρή.

Μάλιστα, ο σύζυγος κρατήθηκε από τις αρχές έως το βράδυ του Σαββάτου, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε όπλο για το οποίο δεν είχε ανανεώσει την άδεια, ενώ και τα δικά του ρούχα έχουν σταλεί στα εργαστήρια της Αστυνομίας, προκειμένου να εξετασθούν για τυχόν ίχνη αίματος ή πυρίτιδας.

tharrosnews

Pin It

anthotopos

tsimpoukas banner

IMG 6320

manolea

nikou

vr auto

mauroeidis

pap squaerr

notos market