Η κοινωνία πολύ καλά κάνει να αντιδρά, να μας κρίνει με αυστηρά κριτήρια, να έχει απαιτήσεις από αυτή την κυβέρνηση σημείωσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, προσθέτοντας ότι η κυβέρνηση θα προωθήσει με όλες τις δυνάμες τις τομές που περιμένει ο κόσμος από την Αριστερά.

Καθημερινά γινόμαστε θεατές μιας αήθης επίθεσης εναντίον της κυβερνητικής πολιτικήςμεσούσης της διαπραγμάτευσης για την ολοκλήρωση της 2ης αξιολόγησης. Η λογική του «...πες πες κάτι θα μείνει...» αποτελεί ένα ακόμα λιθαράκι στα θεμέλια της απαξίωσης του πολιτικού σκηνικού. Στη μάχη που αφορά τις εργασιακές σχέσεις, αντί να βρίσκεται σύσσωμο το πολιτικό σύστημα απέναντι στις εξωπραγματικές απαιτήσεις που παραπέμπουν σε εργασιακό μεσαίωνα, βλέπουμε αιρετά μέλη της κοινωνίας μας να στέκονται απέναντι «παίζοντας τα ρέστα τους» υπέρ της πλήρους ισοπέδωσης των λαϊκών στρωμάτων. Μόνο ντροπή για αυτούς μπορεί κανείς να νοιώθει.

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για την επικείμενη επίσκεψη του Μπαράκ Ομπάμα στην Αθήνα.

Επίθεση με χειροβομβίδα κατά την οποία τραυματίστηκε ένας αστυνομικός σημειώθηκε στις 4:45 τα ξημερώματα στη Γαλλική Πρεσβεία στη Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας 7.

Ο Κωστής Στεφανόπουλος είχε εισαχθεί στο Νοσοκομείο την Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου, «με εμπύρετο και σοβαρή αναπνευστική δυσχέρεια». Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι έπασχε από «αμφοτερόπλευρη πνευμονία εξ εισροφήσεως».

Για τρίτη φορά, ο Άκης Τσοχατζόπουλος προσφεύγει στο δευτεροβάθμιο δικαστήριο που κρίνει την υπόθεση των παράνομων αμοιβών από την προμήθεια των υποβρυχίων και των TORM1, ζητώντας την έξοδό του από τη φυλακή.

Σημάδια αισιοδοξίας για τον Θάνο Πλεύρη και την εξέλιξη της υγείας του προκύπτουν απο την νεότερη ανακοίνωση του θεραπευτηρίου Ιατρικό Κέντρο Αθηνών.

Ύφεση 0,3% για το 2016 και ανάπτυξη 2,7% για το 2017 αναμένει η Κομισιόν για την ελληνική οικονομία, σύμφωνα με τις Φθινοπωρινές Οικονομικές Εκτιμήσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Μήνυμα προς τα Σκόπια να εγκαταλείψουν τον "ολισθηρό" και "καταστροφικό" για τη διεθνή τους εικόνα και τον
ευρωπαϊκό προσανατολισμό τους, δρόμο του "ευτελούς κιβδηλοποιού και παραχαράκτη της Ιστορίας", έστειλε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, από την Καστοριά, όπου ανακηρύχθηκε επίτιμος δημότης και παρέστη στις εορταστικές εκδηλώσεις για την 104η επέτειο απελευθέρωσης της πόλης.

Ορκίστηκαν ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου και παρουσία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρατα νέα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου μετά τον ανασχηματισμό που ανακοινώθηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής. Τι δήλωσαν οι υπουργοί λίγο πριν ορκιστούν.

Περισσότερα Άρθρα...

IMG 6320

manolea

nikou

vr auto

mauroeidis

pap squaerr

notos market