bsviews banner

Top Stories

Δεν έχουν τέλος οι προκλήσεις των Τούρκων στο ανατολικό Αιγαίο

Μήνυμα στον Πρωθυπουργό να δεσμευτεί απολύτως ότι χωρίς ουσιαστική λύση για το χρέος, δεν θα ισχύσουν τα επώδυνα μέτρα, στέλνει με νέα παρέμβασή της η ομάδα «53+».

Στον εντοπισμό 89.225 οχημάτων για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί τέλη κυκλοφορίας συνολικού ύψους 8,16 εκατ. ευρώ προχώρησε μετά από διασταυρώσεις η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.

Ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού ανακοίνωσε την έναρξη υλοποίησης του

Δέκα ανατροπές στις συντάξεις έρχονται το 2017 όπως τις καταγράφει το Ενιαίο Δίκτυο Συνταξιούχων σημειώνοντας ότι παραμένει ανοικτό το ενδεχόμενο και νέων περικοπών, πέρα από τα 11 «ψαλίδια»’ που επέφερε ο νόμος Κατρούγκαλου.

Το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης τα αλλάζει όλα σε ό,τι αφορά στα βοηθήματα που παίρνουν όσοι έχουν χαμηλά εισοδήματα. Η κάρτα σίτισης, αλλά και το επίδομα ενοικίου καταργούνται και ενσωματώνονται στο ΚΕΑ.

Η κοινωνία πολύ καλά κάνει να αντιδρά, να μας κρίνει με αυστηρά κριτήρια, να έχει απαιτήσεις από αυτή την κυβέρνηση σημείωσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, προσθέτοντας ότι η κυβέρνηση θα προωθήσει με όλες τις δυνάμες τις τομές που περιμένει ο κόσμος από την Αριστερά.

Καθημερινά γινόμαστε θεατές μιας αήθης επίθεσης εναντίον της κυβερνητικής πολιτικήςμεσούσης της διαπραγμάτευσης για την ολοκλήρωση της 2ης αξιολόγησης. Η λογική του «...πες πες κάτι θα μείνει...» αποτελεί ένα ακόμα λιθαράκι στα θεμέλια της απαξίωσης του πολιτικού σκηνικού. Στη μάχη που αφορά τις εργασιακές σχέσεις, αντί να βρίσκεται σύσσωμο το πολιτικό σύστημα απέναντι στις εξωπραγματικές απαιτήσεις που παραπέμπουν σε εργασιακό μεσαίωνα, βλέπουμε αιρετά μέλη της κοινωνίας μας να στέκονται απέναντι «παίζοντας τα ρέστα τους» υπέρ της πλήρους ισοπέδωσης των λαϊκών στρωμάτων. Μόνο ντροπή για αυτούς μπορεί κανείς να νοιώθει.

Δήλωση έκανε ο π. Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς για τον Κωστή Στεφανόπουλο.

Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε αργά τη νύχτα της Παρασκευής στο κέντρο της Θεσσαλονικης, όταν ένας 32χρονος οδηγός ταξί παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα έναν άντρα.

Την εμπορία προϊόντων τα οποία, ενώ επισημαίνονται ως εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα, είναι στην πραγματικότητα σπορέλαια τεχνητά χρωματισμένα, αγνώστου προέλευσης, διαπίστωσε ο ΕΦΕΤ.

Έναντι 8.000 ευρώ άτεκνο ζευγάρι «αγόρασε» από συμμορία Βουλγάρων ένα νεογέννητο αγοράκι, όπως αποκάλυψε έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης. Πρωταγωνιστικό ρόλο στην υπόθεση φέρεται να είχε 39χρονος Βούλγαρος, ο οποίος εντόπισε μία 30χρονη έγκυο με οικονομικά προβλήματα στην πατρίδα της και την έπεισε να δώσει το παιδί της αμέσως μετά τη γέννησή του, έναντι χρηματικού ποσού.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο για να λαμβάνετε όλα τα τελευταία νέα στο e-mail σας!